تعرفه سرویس آسانسور 1403
تعرفه سرویس آسانسور، معمولا سالانه توسط نرخنامه سندیکا مشخص میشود و افراد موظف هستند بر اساس آن عمل کنند. امسال
آسانسورها نیز مانند تمامی دستگاه های الکترومکانیکی در طول زمان دستخوش پیشرفت های جزئی و حتی کلی شده اند. یکی از اجزای سیستم های آسانسور سرعت آسانسور است که مدت هاست شرکت های مختلف آسانسور برای بهبود آن با هم رقابت می کنند.
آسانسورها یک کار ساده دارند؛ این که مسافران را در کمال امنیت از یک طبقه به طبقه دیگر ببرند. اما این لزوما بدان معنا نیست که آنها باید کسلکننده و تکراری باشند. آسانسورهای عجیب و خارقالعاده با نماهای ظاهری شگفتانگیز میتوانند از لحاظ زیباییشناسی توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب کنند و موجب بینظیر شدن مکانی شوند که در آن ساخته شدهاند. همچنین برخی کشورهای توسعه یافته برای به رخ کشیدن توان صنعتی و معماری خود و نشان دادن این که چقدر وقت برای آنها مهم است، اقدام به طراحی و ساخت آسانسورهایی با سرعتهای فوقالعاده بالا کردهاند. اگر برای شما هم جالب است تا با شماری از این سازههای جالب آشنا شوید، بیایید نگاهی دقیق به عجیب ترین و سریع ترین آسانسور جهان بیندازیم.
سرعت آسانسور عامل بسیار مهمی در کنترل ترافیک ساختمان است. بنابراین یکی از مهمترین معیارهای خرید آسانسور در آسمان خراش های بزرگ سرعت آسانسور است. مسابقه شرکت های آسانسور برای طراحی و ساخت سریع ترین آسانسور هر روز وارد مرحله جدیدی می شود. بنابراین لیست سریع ترین آسانسورهای جهان هر سال تغییر می کند. سریع ترین آسانسورهای جهان در کشورهای مختلف نصب و راه اندازی شده است و آسانسور برج مالی CTF را می توان به آخرین لیست اضافه کرد. در این صفحه نیک اویل قصد دارد نگاهی به جدیدترین فهرست سریع ترین آسانسورهای دنیا بیندازد.
لیست قیمت و خرید انواع آسانسور از فروشگاه نیک اویل : سرعت آسانسور
آسمان خراش مائو جین به عنوان نهمین ساختمان بلند چین و هجدهمین ساختمان بلند جهان شناخته می شود. این در حالی است که تا سال 2008 این ساختمان 421 متری با 88 طبقه به عنوان بلندترین ساختمان چین شناخته می شد. برج مائو جین در سال 1999 در شانگهای چین ساخته شد. سرعت موتور آسانسور میتسوبیشی در این برج 545 متر در دقیقه است. به لطف سرعت آسانسور این برج، فاصله ۴۲۱ متری زمین تا سقف این برج را در ۴۶ ثانیه می توان طی کرد.
برج جان هنکاک 344 متر ارتفاع دارد و در سال 1969 ساخته شده است.این برج به عنوان هشتمین برج بلند آمریکا، پنجاهمین ساختمان بلند دنیا و سریع ترین آسانسور آمریکا شناخته می شود. این برج 344 متری یکی از سریع ترین آسانسورهای جهان را در خود جای داده است. کابین آسانسور این برج در یک دقیقه تا ارتفاع 548 متری بالا می رود. با احتساب این سرعت، آسانسور برج جان هنکاک می تواند در عرض 38 ثانیه از کف این آسمان خراش تا سقف آن بالا برود. لازم به ذکر است که این آسمان خراش 94 طبقه است که برای رسیدن به آخرین طبقه بدون آسانسور باید 1632 پله را طی کرد.
برج تجارت جهانی شماره 3 چین با ارتفاع 330 متر به عنوان بیست و سومین ساختمان بلند چین شناخته می شود. همچنین این ساختمان ۷۲ طبقه شصت و سومین ساختمان بلند جهان است. آسانسور برند شیندلر این برج واقع در پکن چین به راحتی می تواند مسافت 600 متری عمودی را در یک دقیقه طی کند. این آسانسور می تواند در عرض 33 ثانیه سقف این آسمان خراش را از طبقه همکف فتح کند. یکی از نکات جالب آسانسور این برج، شتاب موتور آسانسور آن است. آسانسور این برج می تواند در 11 ثانیه به حداکثر سرعت 600 متر در دقیقه برسد.
در فهرست سریع ترین آسانسورهای جهان، چینی ها بالاترین جایگاه را دارند. یکی دیگر از آسمان خراش های چینی موجود در این فهرست، مرکز مالی جهانی در شانگهای است. آسانسورهای این برج به همراه برج شماره 3 تجارت جهانی چین می توانند در عرض یک دقیقه به ارتفاع 600 متری برسند. ارتفاع برج شانگهای 490 متر است که سومین برج بلند چین و نهمین برج در جهان است. در همین حال، مرکز مالی جهانی شانگهای که در سال 2008 افتتاح شد، تا سال 2014 به عنوان بلندترین برج چین در جایگاه نخست قرار داشت. آسانسورهای این برج ارتفاع 490 متری را در 49 ثانیه طی می کنند. لازم به ذکر است این برج دارای 4 آسانسور دو کابین شرکت تیسنکراپ می باشد که ظرفیت هر یک از کابین ها 2 هزار کیلوگرم می باشد.
ساختمان 60 Sunshine همچنین دارای آسانسوری با همان سرعت برج مرکز مالی شانگهای و مرکز تجارت جهانی چین است. ارتفاع آسانسور این برج 60 طبقه در یک دقیقه به 600 متر می رسد. ارتفاع این برج 239 متر است و آسانسور آن می تواند در 24 ثانیه به این ارتفاع صعود کند. لازم به ذکر است برج 60 سان شاین که در سال 1978 ساخته شد به عنوان دهمین ساختمان بلند ژاپن شناخته می شود. این در حالی است که تا سال 1991 مقام اول بلندترین ساختمان ژاپن را داشت.
بلندترین برج جهان در حال حاضر و در سال 2020 را باید برج خلیفه عربستان سعودی دانست. این برج 828 متری در سال 2009 افتتاح شد، همانطور که در مقاله برندهای معروف آسانسور در جهان و ایران توضیح داده شد، آسانسور برند اوتیس این برج نیز در لیست سریعترین آسانسورهای جهان قرار دارد. ارتفاع آسانسور این برج در یک دقیقه به 600 متر می رسد. آسانسورهای این برج یک سیستم دو کابینه هستند که ظرفیت هر کابین 12 تا 14 نفر است. نکته جالب دیگر در ساخت این برج چیدمان اتاق های انتظار در طبقات مختلف است. زیرا رسیدن از طبقه همکف این برج تا پشت بام زمان قابل توجهی می طلبد. به خصوص زمانی که مسافران در کلاس های مختلف سوار و پیاده می شوند. به همین دلیل در طراحی این برج اتاق های انتظار برای مسافران آسانسورهای این برج در نظر گرفته شده است.
برج یادبود یوکوهاما با ارتفاع 296 متر تا سال 2014 به عنوان بلندترین ساختمان ژاپن شناخته می شد.این برج که در سال 1993 ساخته شد، سومین آسانسور را در فهرست سریع ترین آسانسورهای جهان دارد. آسانسور شرکت میتسوبیشی این برج قادر است ارتفاع 749 متری عمودی را در یک دقیقه پوشش دهد. با استفاده از این آسانسور سریع فقط باید 24 ثانیه صبر کنید تا از پایین ترین طبقه این برج به طبقه آخر یعنی طبقه 69 برسید.
رتبه دوم لیست سریع ترین آسانسورهای سال 2020 را آسانسور برند توشیبا در برج 101 تایپه اشغال کرده است. فاصله سرعت این آسانسور تا سومین مکان که متعلق به برج یادبود یوکوهاما است بسیار زیاد است. ارتفاع آسانسور این برج 89 طبقه در یک دقیقه به 1009 متر می رسد. ارتفاع این برج 509 متر است که به عنوان بلندترین ساختمان تایوان شناخته می شود. برج تایپه 101 تا سال 2010 بلندترین برج جهان بود. اما در حال حاضر رتبه هشتم را در میان بلندترین برج های جهان دارد.
در جدیدترین لیست سریعترین آسانسورهای جهان، آسانسور مرکز مالی CTF مقام اول را به خود اختصاص داد. این برج 440 متری در سال 2017 در گوانگژو چین ساخته شد.این آسانسور می تواند در یک دقیقه به ارتفاع 1266 متری برسد. با این حساب آسانسور این برج می تواند در 43 ثانیه به بالاترین طبقه خود برسد. این آسانسور سریع توسط شرکت معروف ژاپنی هیتاچی طراحی و تولید شده است. در طراحی این آسانسور علاوه بر موتورهای مغناطیسی داخلی و سیم کششی آسانسور قوی، سیستم ترمز آسانسور قوی و بادوام نیز گنجانده شده است. اگر این سیستم ترمز کار کند می تواند به دلیل اصطکاک و گرما در آسانسور تا 300 درجه سانتیگراد گرما تولید کند
جمع بندی
به طور کلی در این مقاله سعی کردیم تا با سریع ترین آسانسور های دنیا در سال 2022 بپردازیم. هر کدام از این محصولات، برتریهای خاص خود را دارند که با توجه به اولویتهایتان، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. مهمترین چیزی که باید در مورد نیک اویل بدانید این است که ما همیشه وب سایت خود را برای ارائه دادههای مناسب و مرتبط به روز میکنیم. بنابراین برای با خبر شدن از جدیدترین محصولات، ما را دنبال کنید.
مقالات مرتبط
تعرفه سرویس آسانسور، معمولا سالانه توسط نرخنامه سندیکا مشخص میشود و افراد موظف هستند بر اساس آن عمل کنند. امسال
سرویس آسانسور یکی از مهمترین کارهاییست که باید بطور مرتب و دورهای تکرار شود، این کار علاوه بر افزایش عمر
اهمیت روغن کاری آسانسور چیست؟ این سوالی است که هر مدیر ساختمانی ممکن است از خود بپرسد، چه دلیلی دارد