تعرفه سرویس آسانسور 1403
تعرفه سرویس آسانسور، معمولا سالانه توسط نرخنامه سندیکا مشخص میشود و افراد موظف هستند بر اساس آن عمل کنند. امسال
بالابر برانکار که به آسانسور بیمارستانی یا بالابر تخت نیز معروف است برای حمل و نقل بیماران در بیمارستان ها و کلینیک ها، اتاق های عمل و کلینیک ها استفاده می شود. با توجه به احداث بیمارستان ها در قسمت های مرکزی شهر که اکثراً با زیربنای کم و طبقات مرتفع هستند، طراحی و ساخت این نوع آسانسور بیمارستانی اندکی متمایز است.
همچنین ظرفیت قابل حمل آسانسور بیمارستانی از دیگر نکاتی است که در حین طراحی باید بررسی شود و البته ضریب اطمینان ایمنی برای جابجایی مسافران، بیماران و تخت آنها بسیار ضروری است. و آن را نصب کنید. با نیک اویل همراه باشید.
لیست قیمت و خرید انواع روغن بکسل آسانسور از فروشگاه نیک اویل : روغن سیم بکسل آسانسور
آسانسور یکی از ارکان اصلی جابجایی افراد و بیماران در مراکز پرتردد مانند بیمارستان ها می باشد. بنابراین انتخاب مکان مناسب برای نصب آسانسور بسیار مهم است. انتقال سریع و آسان بیماران به بخشهای مختلف بیمارستان مهم تلقی میشود، بنابراین طراحان آسانسور بیمارستانی باید از نحوه عملکرد بیمارستان آگاهی کافی داشته باشند و اطلاعات کافی در مورد ارتباط بین بخشهای مختلف و تعداد پرسنل و تردد بیماران داشته باشند. قبل از طراحی بله دانش کف را به دست آورد تا بتواند موقعیت قطعات را در پلان ببیند و محاسبات بهتری داشته باشد.
نکته دیگری که قبل از طراحی آسانسور بیمارستانی باید به آن توجه کرد، نحوه بارگیری وسایل، انتقال بیماران اورژانسی، توزیع غذا، انتقال لباس های تمیز و کثیف و حذف مواد زائد و زباله است. بنابراین قبل از هر اقدامی باید آگاهی از محیط و نحوه استفاده از آن و همچنین نوع عملکرد آن بررسی شود. ارتفاع ساختمان، نوع ساختمان، محل قرارگیری آسانسور و مکانیزم چاه آسانسور نیز از دیگر مواردی است که در طراحی باید مورد توجه قرار گیرد.
1.آسانسورهای مخصوص حمل بیماران
2.آسانسورهای مختص کارمندان و عیادت کنندگان
به نفع بیماران، آسانسور آنها از بقیه جدا می شود. در واقع استارت و توقف آسانسور بسیار کند و روان است تا تغییرات شتاب و لرزش کابین آسانسور به حداقل برسد. به طور معمول حداکثر سرعت کابین بیمار 1 متر در ثانیه و شتاب آن 9.5 متر بر ثانیه است. یکی از مهم ترین قسمت های آسانسور بیمارستان نحوه باز و بسته شدن درب آن است که باید به گونه ای باشد که امکان ورود و خروج راحت و ایمن وجود داشته باشد. نکته دیگر این است که درب آسانسور به بیمار و تخت او برخورد نمی کند.
رعایت تمامی موارد فوق بر کیفیت عملکرد آسانسور تاثیر می گذارد. بالابر تخت به گونه ای طراحی شده است که امکان حمل بیمار بر روی تخت به همراه پرستار و تجهیزات پزشکی وجود دارد. مساحت مفید کابین آسانسور بیمارستان 1800 میلی متر و عمق آن 2700 میلی متر است. عرض بازشوی درب آسانسور 1400 میلی متر است. بار آسانسور داخل هواپیما معمولاً 2500 کیلوگرم خواهد بود.
تعویض کادر پزشکی و خروج کارمندان از شیفت اول و ورود نوبت دوم در اواسط روز حوالی ساعت 15 انجام می شود. همچنین زمان ملاقات نیز در این زمان انجام می شود و تعداد بازدیدکنندگان و مشتریان افزایش می یابد. ساعات کار و اوج تردد آسانسور بیمارستان اغلب در صبح هنگام انتقال بیماران با تخت از بخش های مختلف به درمانگاه یا مراکز تصویربرداری است. همچنین توزیع صبحانه و ناهار و تعویض لباس تمیز و کثیف نیز در این مدت صورت می گیرد.
به طور کلی می توان گفت که اوج ترافیک صبح بین ساعت 8 تا 9 صبح است. در این ساعات به ازای هر 3 تخت بیمارستانی یک بیمار یا بازدیدکننده پیش بینی می شود. اگر آسانسور مخصوص مسافران تخت باشد، در مجموع 30 ثانیه به زمان رفت و برگشت آسانسور بیمارستان اضافه می شود.
1.کنترل سرعت بالا برای آسانسور تخت بر
2.امکان بازشدن درب سنترال آسانسور قبل از توقف کامل جهت خروج سریع تر بیماران
3.سیستم کنترل کننده انعطاف پذیر آسانسور بیمارستانی
4.سیستم نجات برق اضطراری آسانسور بصورت پیشرفته
5.امکان کنترل از راه دور و اصلاح پارامترها و وضعیت کابین آسانسور و انتقال اطلاعات توسط کابین
6.استفاده از درایو 3VF آسانسور جهت حرکت نرم و بدون شک
7.داشتن دکمه ای برای بازماندن درب آسانسور بیمارستانی برای مدت زمان طولانی تر
8.دارای سیستم همسطح سازی مجدد در سیستم های آسانسور هیدرولیک
9.دارای ظرفیت 1000 کیلوگرم
طراحی و ساخت غرفه باید به گونه ای باشد که امکان تجمع میکروبی به حداقل برسد و تمامی قسمت های غرفه و تجهیزات قابل استریل و شستشو باشد. استفاده از فولاد ضد زنگ در طراحی داخلی کابین آسانسور بیمارستان بسیار گسترده است. نور کابین باید به گونه ای باشد که شدت نور غیر مستقیم باشد و چشم بیمار را آزار ندهد. درهای آسانسورهای بیمارستان کمی گشادتر شده و دکمه ها کمی پایین تر از حد معمول قرار گرفته اند. توصیه می شود در صورت امکان از قطعات بزرگ برای تزئین دیوار و کف کابین استفاده شود و درز و لبه های تیز نداشته باشد.
با توجه به گستردگی استفاده از آسانسورهای تخت در مراکز درمانی و کلینیک ها، استفاده از با کیفیت ترین فولاد و چاهک آسانسور توصیه می شود تا عمر مفید بیشتری داشته باشند و هزینه های نگهداری آسانسور را به حداقل برسانند. نکته مهم دیگر رعایت تمام اقدامات احتیاطی در صورت قطع برق است. استفاده از صفحات راهنما روی زمین برای راهنمایی مراجعه کنندگان در آسانسور بیمارستان یکی از ایده هایی است که برای جلوگیری از سردرگمی مراجعه کنندگان توصیه می شود.
برخی از تجهیزات پزشکی در بیمارستان به آلودگی الکترومغناطیسی بسیار حساس هستند. بنابراین بالابرهای برانکارد باید مجهز به سیستم هایی باشند که از احتمال آلودگی الکترومغناطیسی جلوگیری کرده و سلامت بیماران و کارکنان درمان را تضمین کند.
جمع بندی
به طور کلی در این مقاله سعی کردیم تا با آسانسور بیمارستانی بپردازیم. هر کدام از این محصولات، برتریهای خاص خود را دارند که با توجه به اولویتهایتان، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. مهمترین چیزی که باید در مورد نیک اویل بدانید این است که ما همیشه وب سایت خود را برای ارائه دادههای مناسب و مرتبط به روز میکنیم. بنابراین برای با خبر شدن از جدیدترین محصولات، ما را دنبال کنید.
مطالب مرتبط
تعرفه سرویس آسانسور، معمولا سالانه توسط نرخنامه سندیکا مشخص میشود و افراد موظف هستند بر اساس آن عمل کنند. امسال
سرویس آسانسور یکی از مهمترین کارهاییست که باید بطور مرتب و دورهای تکرار شود، این کار علاوه بر افزایش عمر
اهمیت روغن کاری آسانسور چیست؟ این سوالی است که هر مدیر ساختمانی ممکن است از خود بپرسد، چه دلیلی دارد