همه چیز درباره زمان روغن کاری سیم بکسل آسانسور
یکی از شروط اصلی کارکرد طولانی مدت و ایمن تجهیزات آسانسور، نگهداری منظم و مرتب از سیم بکسلهاست؛ همین سبب میشود زمان روغن کاری سیم
یکی از ویژگی های رایج طراحی ساختمان ها و سازه ها، از محیط های مسکونی، تجاری، سازمانی و صنعتی گرفته تا مراکز خرید، پارکینگ ها، بیمارستان ها و ایستگاه های راه آهن، «آسانسور» است. آسانسورها با بی نیازی از بالا رفتن از پله ها، زندگی را برای ساکنین و استفاده کنندگان از ساختمان ها آسان کرده و دسترسی به طبقات بالایی را فراهم می کنند.
آنها همچنین گزینه ای برای حمل و نقل کالا هستند، همانطور که در آسانسورهای بار در تنظیمات انبار دیده می شود. یک آسانسور از اجزای مختلفی تشکیل شده است که یکی از آنها سنسور آسانسور است.
این سنسورها در آسانسور می توانند در فرآیند شناسایی دستورات و ارسال سیگنال های مربوط به پنل کنترل آسانسور بسیار مفید باشند. در این مقاله انواع سنسورهای موجود در آسانسور را توضیح می دهیم و کارایی هر کدام را بررسی می کنیم. با سایت نیک اویل همراه باشید.
لیست قیمت و خرید انواع روغن آسانسور از فروشگاه نیک اویل : قیمت روغن مخصوص سیم بکسل آسانسور
کشش، هیدرولیک، خلاء و MRL. سنسورهای مورد استفاده در انواع آسانسورها شامل سنسورهای کف، سنسورهای مادون قرمز، سنسورهای سطح، سنسورهای جریان، سنسورهای اثر هال و سنسورهای رمزگذار می باشد.
رمزگذار برای تشخیص سرعت چرخش موتور برای کنترل حرکت و موقعیت کابین آسانسور استفاده می شود. سیستم های کنترل موجود در آسانسور هر گونه اطلاعات را از کلیدها دریافت می کنند و سپس با در نظر گرفتن اولویت در پاسخ، دستورات لازم را به فیدر منتقل می کنند و در نهایت دستورات اجرا می شود.
آسانسور چه بر اساس اصول هیدرولیک و کشش کار کند و چه بدون کابین و جاروبرقی، می توان از انواع سنسورها در آنها استفاده کرد و این سنسورها بسیار گسترده هستند.
استفاده از این سنسورها عملکرد صحیح و بدون مشکل آسانسور را تضمین می کند. برای آسانسورهای مسافری، رعایت ایمنی، قابلیت اطمینان و راحتی یک مسئله کلیدی است. شروع و توقف ملایم هنگام حرکت و ایستادن نیز ضروری است و باید در تمامی بالابرها به خوبی رعایت شود.
یکی از مهم ترین سنسورهای آسانسور سنسور کف است. سنسور کف روی سقف کابین نصب شده و به یوک متصل می شود. محل قرارگیری این سنسور آسانسور بالاتر از کفشک آسانسور است. وظیفه این قسمت شناسایی طبقات ساختمان است و به همین دلیل یکی از مهم ترین اجزای تمامی آسانسورها می باشد.
سنسور کف به بیرون سقف آسانسور متصل می شود تا از داخل آسانسور قابل مشاهده باشد. سنسور کف یکی از قطعاتی است که در آخرین مرحله نصب آسانسور قرار می گیرد، یعنی. در مرحله راه اندازی وجود این سنسور آسانسور در تمامی آسانسورها، بالابرها، لودرها و برانکاردها ضروری و مهم است.
سنسور جریان یک سنسور بالابر است که به عنوان سنسور مغناطیسی نیز شناخته می شود. وظیفه این سنسور تبدیل اطلاعات یا کدهای مغناطیسی به سیگنال های الکتریکی برای پردازش در مدارهای الکترونیکی است. در آسانسور سنسور جریان بر اساس توان موتور، جریان کارکرد موتور را تشخیص می دهد و می تواند تا حد مناسبی تنظیم شود.
سنسورهای سطح، شماره طبقه را به مرکز کنترل منتقل می کنند، که مکانیسم ترمز را برای اطمینان از توقف آسانسور در سطح مورد نظر فعال می کند.
سیستم حسگر این سنسور آسانسور امکان نظارت بر مجموعه آسانسور و سیستم کنترل مربوط به آن را برای بررسی اینکه آیا کابین در سطح کف می ایستد یا خیر را می دهد. سنسورهایی که برای دستیابی به این هدف استفاده میشوند، در واقع سنسورهای الکترونیک نوری یا سنسورهای موقعیت هوشمند هستند که در چاه آسانسور یا بالای کابین نصب شدهاند.
سنسورهای جلوه هال در برخی آسانسورها برای تشخیص موقعیت کابین استفاده می شود. برای جلوگیری از خروج آسانسور از ریل، از کلیدهای محدود برای تنظیم بالاترین و پایین ترین موقعیت کابین از روی سنسور اثر هال استفاده می شود. اثر هال ایجاد میدان الکتریکی عرضی در یک ماده جامد است. وقتی ماده جامد حامل جریان الکتریکی است و در میدان مغناطیسی عمود بر آن جریان قرار می گیرد.
به طور کلی سنسور اثر هال وسیله ای است که با اعمال میدان مغناطیسی فعال می شود. هنگامی که این مدل سنسور آسانسور در یک میدان مغناطیسی قرار می گیرد، خطوط شار مغناطیسی نیرویی بر نیمه هادی وارد می کنند. این نیرو باعث جهت گیری حامل های بار موجود در دو طرف تیغه می شود. حرکت حامل های بار نتیجه نیروی مغناطیسی اعمال شده به آنهاست.
سنسورهای مادون قرمز نوع دیگری از سنسور آسانسور هستند که کاربرد مهمی دارند. در واقع وظیفه سنسور مادون قرمز تشخیص موانعی است که مانع بسته شدن درب آسانسور می شود تا از گیر افتادن مسافران یا افتادن بین درها جلوگیری کند. سنسور زیرزمینی بر روی درب آسانسور نصب شده و به راحتی قابل مشاهده است.
عملکرد آنها به این صورت است که اکثر آنها روی ریل قرار می گیرند و امواج مغناطیسی آنها که از جلوی این سنسورهای سیگنال الکترونیکی وارد می شود باعث روشن یا خاموش شدن این سنسور و ارسال پالسی به صفحه کنترل آسانسور می شود که وضعیت کابین را نشان می دهد. در چنین حالتی تشخیص داده می شود. به همین ترتیب، دستور توقف و دور زدن به موتور آسانسور ارسال می شود.
این سنسورهای درب بسیار فعال هستند و به دلیل عملکرد قابل اعتماد و سریع خود شناخته شده اند. کارایی بالا و کم هزینه، مناسب برای باز شدن درب، نصب آسان، نصب با کابل 4 متری و پاور باکس، کم مصرف بودن از ویژگی های اصلی این سنسورها است.
سیستم این حسگرها بسیار ساده است و امواج مغناطیسی را از یک دیود واقع در مرکز دریافت می کند.
در گذشته به جای آهنربا در آسانسورها از صفحات فلزی استفاده می شد که امروزه منسوخ شده اند.
آهنربای نقطه ای
آهنرباهای خطی که تقریبا قدیمی هستند، دقیقاً نیروی مغناطیسی را به سنسورها اعمال نمی کنند و اغلب خطاهایی دارند که با آهنرباهای نقطه ای حل می شود.
سیستم حسگر سیگنال الکترونیکی
سنسور سیگنال الکتریکی یک سیستم حسگر برای مجموعه آسانسور برای تعیین تراز بین سطح کف کابین آسانسور و سطح ساختمان در هنگام توقف کابین و مجموعه مونتاژ آسانسور است و شامل یک چاهک آسانسور است.
سیستم حسگر سیگنال الکتریکی به ماژول آسانسور و سیستم کنترل مربوطه اجازه می دهد تا بررسی شود که خودرو در راستای زمین متوقف شده است. این یک مزیت است زیرا سیستم حسگر می تواند دقیقاً محل توقف آسانسور را ردیابی کند و این اطلاعات اندازه گیری را با اطلاعات اضافی لازم مانند شماره طبقه، زمان و تاریخ ثبت کند. وضعیت درهای آسانسور همچنین می تواند برای تعیین باز یا بسته بودن آنها هنگام ثبت داده ها ثبت شود. واضح است که در صورت بسته شدن درها هیچ خطری وجود ندارد. این اطلاعات را می توان در دستگاه های ذخیره سازی نوشت و در صورت نیاز فراخوانی کرد.
ترجیحاً سنسور سیگنال الکتریکی باید دارای لیزر و وسیله ای برای اندازه گیری فاصله بین فرستنده لیزر و بازتابنده باشد. رفلکتور ترجیحا بر روی کابین آسانسور و لیزر در بالای چاه آسانسور نصب می شود. ابزار سنجش ممکن است شامل رمزگذارها یا حسگرهای القایی باشد. متناوبا، ممکن است شامل یک سیستم سیمی نیز باشد.
سیستم حسگر باید شامل دستگاههای هشداردهنده باشد که به مسافران آسانسور هشدار میدهند که خطر وجود دارد، به عنوان مثال زمانی که دستگاه حسگر تشخیص میدهد که کابین آسانسور به اندازه کافی در سطح کف قرار ندارد. دستگاه های هشدار دهنده ممکن است شامل دستگاه های هشدار صوتی یا دستگاه های هشدار دیداری یا هر دو باشد. دستگاه های هشدار صوتی ممکن است شامل یک بلندگو و یک پیام ضبط شده باشد که هشدار را اعلام می کند. دستگاههای هشدار دیداری ممکن است شامل یک علامت نورانی باشند. معمولاً دستگاه هشدار دهنده در داخل کابین آسانسور قرار دارد. همچنین می توان در هر طبقه از ساختمان نزدیک درب های آسانسور دستگاه های هشدار دهنده را تهیه کرد.لازم به ذکر است که دستگاه هشدار در زمان توقف کابین عمل می کند.
سیستم حسگر سیگنال الکتریکی باید شامل دستگاه هایی برای ثبت تصویر یا تصاویر کابین آسانسور باشد. ضبط بصری زمانی کار می کند که ماشین متوقف شده و درها باید باز شوند. ابزار ذخیره ممکن است با ابزار پردازش یکپارچه شده و شامل حافظه مرتبط با ابزار پردازش باشد. همچنین ممکن است شامل یک کامپیوتر متصل به ابزار پردازش باشد. بنابراین، داده های اندازه گیری از سیستم حسگر را می توان در همان مکان ساختمان آسانسور ذخیره کرد. با این حال، این احتمال وجود دارد که افراد کمی در ساختمان با سیستم آسانسور آشنا باشند و بنابراین تجهیزات کامپیوتری ممکن است دستکاری شده یا به طور تصادفی خاموش شوند.
معمولاً دستگاههای ذخیرهسازی دور از سیستم حسگر هستند. یک دستگاه ارتباطی برای انتقال داده های اندازه گیری از دستگاه های پردازشی به دستگاه های ذخیره سازی استفاده می شود. بنابراین، دستگاههای ذخیرهسازی ممکن است خارج از سایت قرار گیرند. از آنجایی که داده های اندازه گیری از راه دور و احتمالاً توسط یک شرکت جداگانه ذخیره می شود، در برابر حذف ایمن تر است.
بنابراین، وسایل ارتباطی ممکن است شامل اینترنت باشد. ابزار پردازش همچنین ممکن است به شبکه ای متصل باشد که با ابزار پایگاه داده از طریق اینترنت ارتباط برقرار می کند. از طرف دیگر، داده های اندازه گیری از ابزار پردازش به پایگاه داده میانی در طی یک “بررسی سلامتی” منتقل می شود.
جمع بندی
به طور کلی در این مقاله سعی کردیم تا انواع سنسور در آسانسور بپردازیم. هر کدام از این محصولات، برتریهای خاص خود را دارند که با توجه به اولویتهایتان، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. مهمترین چیزی که باید در مورد نیک اویل بدانید این است که ما همیشه وب سایت خود را برای ارائه دادههای مناسب و مرتبط به روز میکنیم. بنابراین برای با خبر شدن از جدیدترین محصولات، ما را دنبال کنید.
مطالب مرتبط
یکی از شروط اصلی کارکرد طولانی مدت و ایمن تجهیزات آسانسور، نگهداری منظم و مرتب از سیم بکسلهاست؛ همین سبب میشود زمان روغن کاری سیم
چک لیست ایمنی آسانسور برای شناسایی خطرات احتمالی ناشی از نقص تجهیزات استفاده میشود. با استفاده از این چک لیست میتوانید از کارکرد و ایمن
چشمک زدن چراغ آسانسور میتواند بخشی از سیستم ایمنی یک بالابر باشد که مانند یک زنگ هشدار عمل می کند، اما گاهی اوقات دلیل آن
دیدگاه (1)