...

بیمه آسانسور

بیمه آسانسور
امروزه تغییرات زیادی در زمینه هایی مانند صنعت، کامپیوتر و نرم افزار رخ داده است. آنها در تمام بخش های مختلف پیشرفت چشمگیری داشته اند. سال ها پیش، قبل از اختراع آسانسور، آیا تا به حال به این فکر می کردید که با فشردن یک دکمه از طبقه ای به طبقه دیگر در یک جعبه فلزی منتقل شوید؟ در واقع، آسانسور برای ساختمانی که بالای چهار تا پنج طبقه است ضروری است. برای بخش زیادی از افراد آسانسور راحتی را به ارمغان می آورد و آنها را از پله های خسته کننده رها می کند حتی سلامت آسانسور و افرادی که با آن حرکت می کنند بیمه آسانسور در نظر گرفته می شود.

فهرست مطالب

لیست قیمت و خرید انواع روغن هیدرولیک آسانسور از فروشگاه نیک اویل : روغن هیدرولیک آسانسور

بیمه آسانسور چیست؟

امروزه آسانسور به یکی از اجزای اصلی زندگی روزمره تبدیل شده است. با توجه به کاربردهای فراوان آسانسور در ساختمان های مسکونی، سازمان ها و ادارات و ماهیت این وسیله پرکاربرد؛ علیرغم رعایت تمامی استانداردها و تمامی موارد ایمنی، همچنان در مواردی شاهد اتفاقات ناگوار و غیرقابل پیش بینی در هنگام استفاده از این دستگاه هستیم که موجب خسارات مالی یا جانی مختلف می شود. یکی از راه های کاهش نگرانی و جبران کلیه هزینه ها و خسارات جانی و مالی، اخذ بیمه نامه آسانسور یا بیمه مسئولیت آسانسور است.

پوشش های بیمه آسانسور چیست؟

در بیمه آسانسور بر اساس نوع کاربری، مشخصات و ظرفیت آسانسور، پوشش های درخواستی بیمه گذار و تعهدات این بیمه نامه مشخص می شود. به عنوان مثال در هر آسانسور تعداد افراد مجاز به عنوان ظرفیت آسانسور در مشخصات فنی آسانسور مشخص شده و بیمه نامه دقیقا بر اساس این مشخصات توسط شرکت بیمه صادر می شود اما در بیمه نامه آسانسور دارنده بیمه نامه می تواند علاوه بر این که جانی باید پوشش مالی بیمه نامه خود را نیز بخرد.

پوشش های زندگی و مالی بیمه مسئولیت آسانسور عبارتند از:

پوشش مرگ

پوشش معلولیت

پوشش هزینه های درمانی

پوشش خسارت مالی آسانسورهای باربری

شرایط عدم پرداخت خسارت توسط شرکت بیمه برای بیمه آسانسور

در صورتی که آسانسور دچار حادثه شود و موجب صدمه به سرنشینان آن شود، بیمه گر موظف است طبق قراردادی که با بیمه گذار منعقد می کند هزینه خسارات وارده به آن افراد را به طور کامل پرداخت کند. اما گاهی اوقات که آسانسور آسیب می بیند شرایطی پیش می آید که شرکت بیمه را از پرداخت هرگونه هزینه معاف می کند. این شرایط به شرح زیر است:

1- خسارت ناشی از عمد بیمه شده.

2- خسارت ناشی از انفجار هسته ای و تشعشعات رادیواکتیو.

3- خسارت ناشی از جنگ، انقلاب، شورش، اعتصاب و سایر حوادث مشابه.

4- خسارات ناشی از نقض قوانین و سیستم های ایالتی.

5- خسارات ناشی از بلایای طبیعی از قبیل سیل، زلزله، صاعقه و سایر مشکلات مشابه که بیمه شده در ایجاد آنها نقشی ندارد.

بیمه آسانسور چیست؟

هزینه بیمه نامه آسانسور چگونه محاسبه می شود؟

هزینه بیمه نامه آسانسور بر اساس 5 فاکتور اصلی زیر محاسبه می شود:

1- کاربری آسانسور (مسکونی – اداری، تجاری: حمل و نقل افراد – اداری، تجاری: بار)

2- اندازه ظرفیت ارائه شده آسانسور (چند نفر)

3- میزان تعهدات درخواستی دارنده بیمه نامه

4- تعداد طبقات دارای توقف آسانسور در ساختمان

5- قدمت آسانسور در ساختمان

عوامل دیگری در قیمت گذاری بیمه آسانسور بسته به شرکت بیمه وجود دارد که می تواند بر هزینه بیمه نامه تأثیر بگذارد.

در آسانسورهایی که درب داخلی ندارند 5 درصد به قیمت بیمه مسئولیت مدنی آسانسور اضافه می شود.

در ساختمان های غیر مسکونی (تجاری و اداری) 10 درصد اضافه به حق بیمه آسانسور اضافه می شود.

هزینه بیمه نامه آسانسور در ساختمان ها و برج های بالای 10 طبقه 10 درصد اضافه شارژ خواهد داشت.

در صورت پوشش مسئولیت نصاب و خدمات نگهداری و کارگری 20 درصد به حق بیمه اضافه می شود.

در صورت وجود هر یک از موارد ذکر شده که دارای نرخ اضافه بر حق بیمه باشد و بیمه گذار درخواست پوشش داشته باشد، علاوه بر نرخ های اضافی موجود، 20 درصد دیگر از حق بیمه به حق بیمه اضافه می شود.

هزینه بیمه نامه آسانسور چگونه محاسبه می شود؟

بیمه آسانسور چیست و چه کسی مسئول ارائه آن است؟

وقتی برای تامین نیازهای اولیه به برخی از ساختمان های تجاری مراجعه می کنیم یا برای خرید خانه به مشاور املاک مراجعه می کنیم و تاکید می کنیم که ساختمان باید آسانسور داشته باشد، به این فکر نمی کنیم که دقیقاً چه اتفاقی در آسانسور می افتد بر عهده ماست. با کی هست؟ برای آشنایی بیشتر با قوانین حاکم بر آسانسور، مقاله قوانین بیمه آسانسور را مطالعه کنید.

حتی برخی به دلیل خرابی مجبور شده اند ساعت ها در آسانسور بمانند و در نهایت تجربه ای تلخ داشته باشند. لازم است بدانید که مسئولیت تمامی حوادث احتمالی بر عهده مدیریت ساختمان، مالک، شرکت های خدمات و نگهداری آسانسور است.

مسئولیت خرید بیمه آسانسور به دلیل خطرات احتمالی بر عهده مدیریت ساختمان می باشد. در شرایط خاص مدیر ساختمان می تواند برای پرداخت خسارت از بیمه کمک بخواهد. علاوه بر بیمه نامه آسانسور، بیمه مدیریت ساختمان برای کلیه ساکنین ساختمان به ویژه مدیر الزامی است. بیمه ای بسیار مهم با پوشش عالی که شاید برخی از آن اطلاعی نداشته باشند.

تعهدات مدیر ساختمان و مجتمع در رابطه با بیمه آسانسور چیست؟

اگر در ساختمان یا آپارتمان زندگی می کردید، باید مدیری می داشتید و با وظایف او آشنا بودید. مدیر ساختمان علاوه بر وظایف عمومی وظایفی در رابطه با بیمه آسانسور دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

داشتن گواهی استاندارد از ابتدای نصب و راه اندازی آسانسور الزامی است. این گواهی باید توسط موسسه استاندارد ایران تایید و کنترل شود.

برای سرویس و نگهداری آسانسور، مدیر ساختمان باید با شرکت هایی که دارای مجوز از وزارت صنعت و معدن هستند، قرارداد ببندد. این شرکت ها پس از عقد قرارداد برای بررسی آسانسور به محل مناسب مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای بهبود قابلیت سرویس دهی آسانسور انجام می دهند.

همچنین مسئولیت بیمه کارکنان آسانسور بر عهده مدیر ساختمان می باشد.

گاهی پیش می آید که یک ساختمان 2 آسانسور دارد. یکی آسانسور مسافربری و دیگری آسانسور بار. در چنین شرایطی باید بر اساس مشخصات هر آسانسور برای هر یک از آنها بیمه تهیه کرد. مدیر ساختمان نیز این وظیفه را بر عهده دارد.

تعهدات مدیر ساختمان و مجتمع در رابطه با بیمه آسانسور چیست؟

بیمه های اجباری مدیر چیست؟

از مهمترین بیمه های مدیران ساختمان می توان به بیمه آتش سوزی و بیمه آسانسور اشاره کرد. البته خرید بیمه آتش سوزی فقط از نظر قانونی الزامی است که در سال 1400 در مجلس تصویب شد، خرید سایر بیمه ها اختیاری است اما اگر بخواهیم به فکر آینده باشیم، باید این بیمه ها خریداری شوند. هزینه بیمه در برابر حوادثی که احتمال وقوع آنها وجود دارد بسیار ناچیز است.

در خصوص هزینه بیمه آسانسور آپارتمان برای یک آپارتمان مسکونی نوساز چهار طبقه با درب داخلی هزینه بیمه آسانسور چهار نفره تقریبا بین 40000 تومان تا 140000 تومان در سال می باشد.

کدام مراکز برای بیمه آسانسور مناسب ترند؟

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، آسانسور اغلب در ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی برای سهولت در حمل و نقل استفاده می شود. بنابراین امروزه این کابین آسانسور به یکی از متداول ترین وسایل نقلیه عمومی تبدیل شده است به همین دلیل بهتر است برای کنترل حوادث و خسارات هر ساختمانی بیمه آسانسور داشته باشید. برای کسانی که مدیریت پاساژ را بر عهده دارند، توصیه می شود علاوه بر بیمه آسانسور، بیمه پاساژ نیز خریداری کنند.

پوشش ها و حدود مسئولیت تحت بیمه مسئولیت آسانسور چیست؟

بیمه آسانسور بر اساس سابقه و ظرفیت هر آسانسور استفاده می شود و پوشش آن مشخص می شود. به عنوان مثال برای بالابرهای مسافربری تعداد افراد مجاز به استفاده از آسانسور در مشخصات فنی آن لحاظ شده است. در واقع بیمه نامه بر اساس این مشخصات صادر می شود. در بیمه نامه باربری، بیمه گذار ممکن است علاوه بر پوشش مالی از پوشش بیمه عمر نیز استفاده کند.

جمع بندی

به طور کلی در این مقاله سعی کردیم تا  بیمه آسانسور بپردازیم. هر کدام از این محصولات، برتری‌های خاص خود را دارند که با توجه به اولویت‌هایتان، می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. مهمترین چیزی که باید در مورد نیک اویل بدانید این است که ما همیشه وب سایت خود را برای ارائه داده‌های مناسب و مرتبط به روز می‌کنیم. بنابراین برای با خبر شدن از جدیدترین محصولات، ما را دنبال کنید.

5/5

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تماس با ما
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.