کنترل دسترسی آسانسور
کنترل دسترسی آسانسور ابزاری برای کنترل حرکت افراد در یک ساختمان از طریق کارت، اثر انگشت، نرم افزار و … می باشد. با این روش امنیت هر ساختمانی به بهترین شکل ممکن افزایش می یابد. سیستم کنترل دسترسی آسانسور (کنترل دسترسی آسانسور/کارت آسانسور) استفاده از آسانسور را به افراد مجاز محدود می کند. به این ترتیب افراد مختلف نمی توانند از آسانسور استفاده کنند. سیستم کنترل تردد آسانسور PROCOND قابل کنترل بوده و مدیر ساختمان می تواند در هر زمان دسترسی افراد و واحدها را مسدود کند.
لیست قیمت و خرید انواع روغن بکسل آسانسور از فروشگاه نیک اویل : روغن سیم بکسل آسانسور
با کمک این کنترل هوشمند می توان استفاده از آسانسور را با دقت بالایی کنترل کرد. در واقع به این ترتیب امکان تعیین دسترسی افراد خاصی در بازه زمانی مشخص از آسانسور وجود خواهد داشت. حتی گاهی با صلاحدید مدیر ساختمان، برخی افراد از استفاده از آسانسور جلوگیری می کنند.
مطلب مرتبط : علت سقوط آسانسور
به عنوان مثال، اگر هزینه های یک آپارتمان پرداخت نشود، مدیر نمی تواند این دسترسی را فراهم کند. ساختار کنترل دسترسی آسانسور بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است. این سیستم دارای نرم افزارهای ویندوز و اندروید بوده و قابلیت کنترل دسترسی آسانسور را به صورت کامل ارائه می دهد.
ویژگی های دستگاه کنترل دسترسی آسانسور:
دستگاه را قفل کنید و در صورت لزوم
امکان استفاده از آسانسور برای تمامی ساکنین
دسترسی گروهی از افراد یا یک واحد را از ساختمان غیرفعال کنید یا دستگاه را رها کنید
امکان غیرفعال کردن دسترسی هر فرد خاص و تعیین زمان مجاز استفاده از آسانسور
یکی دیگر از ویژگی های خاص و منحصر به فرد دستگاه کنترل دسترسی آسانسور، قابلیت غیرفعال کردن دکمه تماس آسانسور و جایگزینی آن با دستگاه کارت خوان است. به گونه ای که فرد می تواند با زدن کارت یا وارد کردن رمز با آسانسور تماس بگیرد.
از روش های زیر امکان ابلاغ سفارش به آسانسور وجود دارد.
از راه دور
کد یا رمز عبور
اثر انگشت
کارت یا برچسب بدون تماس
اپلیکیشن موبایل (وای فای)
یکی دیگر از مزیت های دستگاه کنترل هوشمند آسانسور، امکان فعال سازی دکمه انتخاب طبقه به یکی از روش های فوق می باشد. با این روش می توان کلاس مورد نظر را انتخاب کرد. این تابع زمانی استفاده می شود که بخواهیم انتخاب کلاس برای هر فرد را به یک یا چند کلاس محدود کنیم. در ساختمان های اداری، یک یا چند آسانسور ممکن است به پرسنل خاصی محدود شود. حتی می توان تعیین کرد که هر فرد به کدام طبقه دسترسی دارد.
تجهیزات کنترل دسترسی آسانسور PROCOND:
کنترل حرکت آسانسور با کارت و کد:
سیستم کنترل آسانسور با استفاده از محصولات کارت خوان PROCOND که در مدل های کارتی و کد کارتی موجود می باشد قابل تحقق است.
با استفاده از کارت مدیر ارائه شده به همراه دستگاه، مدیر ساختمان می تواند یک کارت/برچسب/رمز عبور برای ساکنین تعریف کرده و در اختیار آنها قرار دهد. همچنین در مدل کارت و رمز می تواند دسترسی واحد را غیرفعال یا حذف کند.
کنترل ترافیک آسانسور با اپلیکیشن اندروید:
با کمک کنترلر TCONT که دارای عملکردهای مختلفی از جمله اتصال به انواع کارت خوان، حسگر اثرانگشت، ریموت کنترل، نصب سیم کارت و … می باشد، می توان دسترسی به آسانسور را کنترل کرد.
این دستگاه دارای وای فای داخلی است و با نصب اپلیکیشن بر روی تلفن همراه یا تبلت، امکان کنترل سیستم (شناسایی افراد، کنترل دسترسی اشیا، گزارش ها و …) و یا استفاده از آسانسور از روی گوشی وجود دارد. به دلیل سهولت استفاده برای ساختمان های مسکونی مناسب است.
کنترل حرکت آسانسور با نرم افزار ویندوز:
دسترسی به آسانسور را می توان با استفاده از کنترلر PRC-NX کنترل کرد که دارای عملکردهای مختلفی مانند اتصال به کارت خوان های مختلف، حسگرهای اثر انگشت، ریموت، ماژول های GSM و غیره است.
مطلب مرتبط : بازسازی آسانسور
این دستگاه دارای نرم افزار ویندوز است و می توان از آن برای تعریف افراد، کنترل دسترسی واحد، گزارش ها و … استفاده کرد. این دستگاه قابلیت کنترل و اطلاعات گسترده ای را ارائه می دهد.
حالت اول: کنترل تماس آسانسور
در حالت کنترل تماس آسانسور، امکان استفاده از آسانسورهای ساختمان با توجه به سطح دسترسی افراد محدود است. برای مثال، یک بیمارستان ممکن است چندین آسانسور داشته باشد که برای گروه های مختلف مردم قابل استفاده باشد. بدین ترتیب کارکنان بیمارستان باید از آسانسور A و سایر افراد از آسانسور B استفاده کنند و برای این منظور در کنار پنل تماس آسانسور یک ریدر تعبیه شده است که بسته به نیاز می تواند کارتی، پین کد، بیومتریک یا ترکیبی از این حالت ها باشد. در این حالت دکمه تماس آسانسور غیرفعال می شود و فرد می تواند پس از احراز هویت و مجوز دسترسی از خواننده، با آسانسور تماس بگیرد.
حالت دوم: کنترل طبقات آسانسور
در حالت کنترل کف آسانسور همه افراد می توانند با آسانسور تماس بگیرند اما برای رفتن به طبقات مختلف نیاز به مجوز دسترسی دارند و دستگاه قرائت داخل کابین آسانسور در کنار پنل آن نصب می شود. به عنوان مثال در سازمانی اگر واحد انبار در طبقه اول قرار داشته باشد و همه افراد به آن طبقه دسترسی نداشته باشند، در کنار پنل آسانسور دستگاه خوان نصب می شود و افراد قبل از انتخاب طبقه باید کارت یا کارت خود را نشان دهند. اثر انگشت به خواننده، برای یافتن مجوز دسترسی به طبقه منفی، ضربه بزنید. به علاوه در چنین حالتی می توان انتخاب طبقه را برای هر فرد محدود کرد و گزارشی از تردد فرد در بازه های زمانی مختلف دریافت کرد.
وسایل کنترل ترافیک مورد نیاز برای راه اندازی آسانسور
به طور کلی برای مدیریت و کنترل حرکت آسانسورها از دستگاه خوان و کنترلر آسانسور استفاده می شود. هر سازمان بسته به نیازهای امنیتی خود می تواند خواننده های مختلفی را انتخاب کند که عبارتند از کارت خوان، رمز خوان یا خوان بیومتریک. برای این منظور شرکت طراحی و پردازش غدیر از ماژول OM-120 به عنوان کنترل کننده آسانسور و کارت خوان و اثر انگشت سوپریما استفاده می کند. این دستگاه ها در انواع کارتی و بیومتریک مختلف تولید می شوند و برخی از آنها از عملکرد دسترسی به موبایل پشتیبانی می کنند که به کاربران اجازه می دهد از تلفن همراه خود به عنوان کلید برای دسترسی به آسانسور یا طبقات مختلف به جای کارت یا اثر انگشت استفاده کنند. علاوه بر این، سیستمهای کنترل حرکت آسانسور قابلیت ادغام با سیستم کنترل ترافیک کلی را دارند.
جمع بندی
به طور کلی در این مقاله سعی کردیم کنترل دسترسی آسانسور بپردازیم. هر کدام از این محصولات، برتریهای خاص خود را دارند که با توجه به اولویتهایتان، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. مهمترین چیزی که باید در مورد نیک اویل بدانید این است که ما همیشه وب سایت خود را برای ارائه دادههای مناسب و مرتبط به روز میکنیم. بنابراین برای با خبر شدن از جدیدترین محصولات، ما را دنبال کنید.